Jagodić-Kuridža
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

U pobedi nad CSKA iz Moskve (86:84), jedan od najboljih igrača Crvene zvezde bio je Marko Jagodić-Kuridža. Ubacio je 11 poena uz indeks korisnosti 20, dok igrači koje je čuvao u odbrani nisu napravili nikakav učinak za CSKA.

Dan posle velikog trijumfa nad „armejcima“ Kuridža se osvrnuo na razliku između Primorske odakle je došao u Crvenu zvezdu i aktuelnog tima s kojim igra Evroligu.

PROČITAJTE JOŠ

„Velika razlika biti igrač primorske i Zvezde. Tamo sam imao ulogu vodećeg igrača i mnogi su pratili mene. Ovde imam manju ulogu, dajem sve od sebe da u svakoj utakmici dam doprinos protiv bilo kog tima. Sigurno da mi je drago što smo dobili CSKA i što smo pokazali da možemo da dobijemo jednu takvu ekipu“, rekao je Jagodić-Kuridža.

Osvrnuo se na rivale, protiv kojih svaki put ima nov i težak zadatak.

„Mnogo je dobrih igrača u Evropligi i svaki put je izazov izaći i dati maksimum protiv njih. Znače mi pripreme koje imamo na treningu, dogovori, skauting i tako mi je lakše. Što se tiče zidanja to je moja prednost u igri, stalno je koristim i koristiću je i dalje“.

Kaže da je Saša Obradović možda i najzahtevniji trener sa kojim je radio, ali da će se privići na njega. Sa druge strane ga ne brine preterano dolazak novog centra u tim.

„Džoni O’Brajant je sigurno dobar igrač i ima veliki kvalitet. Konkurencija je dobra i za svakog igrača je tako jer može da napreduje. Nije mi njegov dolazak probudio motivaciju, mislim da sam uvek isto motivisan na svakoj utakmici. Koliku god minutažu dobijem gledam da dam sve od sebe“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar