EPA-EFE/Alejandro Garcia

Grčki košarkaš Kostas Slukas (33) nalazi se na meti Partizana piše Basket News pozivajući se na svoje izvore.

Slukas je godinama unazad jedan od najboljih grčkih igrača i jedan od najznačajnijih u rotaciji klubova u kojima je igrao.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim toga, njegovo znanje i liderstvo na parketu visoko ceni i Željko Obradović, kod kog je Slukas bio „mozak“ ekipe u Fenerbahčeu na Fajnal-foru pre pet godina.

Zbog svega toga je Slukasovo ime toliko traženo otkako je postao slobodan igrač posle tri sezone u Olimpijakosu, a Partizan je po pisanju Basket News-a već poslao i ponudu.

Isti medij piše da je Slukas želja jer budućnost Dantea Egzuma u Beogradu nije sigurna, a Obradović i Slukas su se dobro upoznali za pet godina.

Osvojili su i titulu u Feneru, dok je organizator igre već rekao da neće igrati za nacionalni tim svoje zemlje na Mundobasketu.

Egzumova želja je da se vrati u NBA ligu posle odlične sezone u Partizanu, dok je Slukas u prošloj sezoni prosečno imao 11 poena, 2,1 skok i 5,6 asistencija po meču, uz 32,2 posto šuta za tri poena u Evroligi.

Slukas za sada pregovara sa Olimpijakosom o produžetku saradnje, a pored Partizana, privukao je pažnju i od još jednog nekadašnjeg kluba, Fenera, u kom je sada Dimitris Itudis glavni trener.

BONUS VIDEO: Denver i Jokić pometlali Lejkerse u finalu Zapada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare