Foto: EPA/LARRY W. SMITH CORBIS OUT

Španski košarkaš Pau Gasol ostavio je emotivnu poruku za Kobija Brajanta, nastradalu legendu NBA lige, na godišnjicu Brajantove smrti.

Bivši igrač Los Anđeles Lejkersa poginuo je 26. januara 2020. u helikopterskoj nesreći u Kalabasasu u Kaliforniji i ova tragedija ostavila je ceo svet u šoku.

PROČITAJTE JOŠ:

Milioni su mu se divili, Gasol je bio jedan od onih koji su Kobija i poznavali i sa njim osvajali titule u Lejkersima 2009. i 2010. godine.

„Nedostaješ mi, brate… Ni dan ne prođe da nisi deo onoga što radim. Tvoj duh, volja, ambicija, ljubav. Nastavlja da sija u mom životu i mnogim drugima. Fotografije, video snimci, posebni momenti, dele ih nebrojeni ljudi koji su ti se divili i voleli te na svoj način, podsećajući me koliko srećan sam bio što sam neke od njih delio sa tobom“, piše Gasol.

Sa Brajantom je u helikopteru bila i njegova 13-godišnja ćerkica Đijana i još sedmoro ljudi.

„Nadam se da se ti i Điđi smejete odozgo, dok gledate koliko su snažne, slatke i neverovatne tvoje devojčice dole. Rastu tako brzo, brate. Voleo bih da si sreo moju Elizabet Đijanu. Budi siguran da će znati odakle joj srednje ime i koliko je izvanredna, puna ljubavi i inspirativna bila njena rođaka Điđi i njen strika Kobi“, kaže Gasol.

Španac je poručio i da će Brajant i njegova ćerka zauvek biti u njegovom srcu, iako stvari nisu ispale onako kako je bilo ko očekivao.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar