Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Košarkaš Partizana Kevin Panter bio je jedno od prvih i zvučnih pojačanja crno-belih i kaže da je uzbuđen zbog nove sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Pre dve godine bio je deo ubojite bekovske linije Crvene zvezde, a ovog leta je postao jedan od onih stranaca koji su igrali za oba najveća srpska kluba.

Zato je logično pitanje bilo i šta očekuje kada se nađe oči u oči sa nekadašnjim saigračima i njihovim navijačima.

„Počinjemo nešto novo, uzbuđen sam naravno i spreman da krenemo“, kaže Panter na početku priče za Nova.rs.

Panter je u Zvezdi igrao u sezoni 2019/2020 i bio je jedna od prvih napadačkih opcija, kako u Evroligi, tako i u ABA ligi. Sada će igrati u Evrokupu i svakako ga očekuje drugačiji sistem u Partizanu.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

„Ne znam koliko će biti drugačiji sistem rada, to su dva drugačija tima, prvi put sam u ovom i odatle ćemo krenuti dalje“, kaže Panter o tome koliko će se razlikovati novo iskustvo u odnosu na Zvezdu.

Kratko je prokomentarisao i o čemu je pričao sa Željkom Obradovićem, pre nego je stigao na prvi trening.

„Pričali smo telefonom pre nego sam stigao u Beograd i to je bilo to. Bilo je u tom razgovoru mnogo pozitivnosti, ciljeva, izazova. Znate, te stvari su se poklopile sa onim kako ja radim i razmišljam i imam utisak da ću lako raditi ovde“.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Možda mu na terenu protiv crveno-belih neće biti tako lako, posebno ako bude dobro igrao za Partizan, ali će bar u gradu lakše moći da se snalazi.

„Da, sada mi je sve mnogo lakše nego da nikad nisam bio u Beogradu. Znam nekoliko ljudi ovde, znam i kako da se snađem, pa to olakšava život“, napominje Panter, sa kojim se kraći razgovor potom prebacio na očekivanja od prve utakmice protiv Crvene zvezde i početka sezone.

„Očekujem da pobeđujemo, da se zabavimo, biće ovo dobra godina i trebalo bi da uživamo… Znam da ovde navijači umeju da budu nezgodni, ali tako je, kako je. Sve je ovo samo posao“, zaključuje Panter.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

BONUS VIDEO: Željko Obradović i Bogdan Bogdanović na prozivci Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar