Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Odjeci dokumentarne serije "Poslednji ples" i dalje zauzimaju veliko mesto u svetskoj košarkaškoj javnosti.

Čovek koji je „uguran“ u prvi plan, iako je bio igrač uloge, Stiv Ker, još jedan je od saigrača Majkla Džordana koji tvrdi da stvari iznete u serijalu ne odgovaraju istini.

PROČITAJTE JOŠ

U jednoj epizodi je opisan sukob između Džordana i njega.

„Fil Džekson je postavio Kera da me čuva. Bio sam agresivan, Fil je to osetio i sudio je lake prekršaje. Bio sam besan zbog toga, razneo sam Kera u jednom duelu i rekao da je to faul. Ker se okrenuo i udario me u grudi, ja sam njega rukom u oko. Fil me je izbacio sa treninga“, ispričao je Džordan.

Ker kaže – sve je bilo drugačije.

„Koliko se ja sećam, nije bilo tako. Fil je za vreme treninga otišao u kancelariju da obavi razgovor. Mi smo se za to vreme potukli, on je čuo i vratio se. Došao je do mene i rekao da treba da popravimo. Nije mi bilo jasno da li misli na moje oko ili odnos sa Majklom“, rekao je Ker.

Trener Golden Stejta nije bio zadovoljan činjenicom da je „ubačen“ u prvu petorku u serijalu, kao i da se našao na mestu Tonija Kukoča koji mlađoj publici u SAD nije toliko poznat.

Kritike na račun dramatizacije događaja je uputio i Horas Grent, dok je Skoti Pipen navodno veoma nezadovoljan izgledom serijala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar