Foto: ABA Liga/Ivica Veselinov

Trener Mege Vlada Jovanović čestitao je svojim igračima na pobedi protiv Mornara nakon što je njegov tim u poslednjim sekundama pobedio sa 90:89 u susretu 18. kola ABA lige.

Mega je odigrala odlično drugo poluvreme u kome je nadoknadila minus od 15 poena, pre nego što je u dramatičnoj završnici pobedila košem Dajšona Smita u poslednjim sekundama.

„Znali smo protiv koga igramo i već smo u najavi meča pomenuli da se radi o klubu koji je ostvario ambicije, napravio respektabilan tim i ima odlične rezultate na oba fronta. Doveli su kvalitetna pojačanja, kao što su Gordić ili Hamilton tako da nas nisu iznenadili dobrom igrom. Igraju napadački, sa dosta šuteva za tri i to se pokazalo kao veliki problem u prvom poluvremenu. Kažnjavali su svaki naš pad koncentracije šutem za tri, pogotovo Jeremić“, rekao je Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Mege pohvalio je reakciju tima u drugih 20 minuta.

„Ostali smo živi, u rezultatskom priključku, i u drugom poluvremenu promenili pristup u odbrani. Bez obzira na njihov napadački učinak imali smo aktivnu razliku koja nam je dala nadu da možemo da uđemo u egal završnicu i dobijemo meč. Zahvalio bih se mojim momcima što su verovali i što nisu odustajali, a čestitam i Mornaru i želim im puno sreće u nastavku sezone“, rekao je Jovanović.

Nekadašnji trener Partizana zahvalio se i članovima svog stručnog štaba.

Jovanović je poslednjih 15 dana bio van ekipe zbog koronavirusa.

„Zahvaljujem se svim članovima stručnog štaba koji su odradili više nego dobar posao, što je rezultiralo i ovom pobedom“, rekao je Jovanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar