Jelena Karleuša i Nikola Kalinić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić/Konstantin Bačetić

Vređanje je odraz nemoći, pokušaj da poniziš i uniziš nekog, a kad to činiš na osnovu fizičkog izgleda, pa onda si... dodati po izboru.

Jelena Karleuša je nemoćna. Pevačica ovakvih ili onakvih glasovnih mogućnosti, nebitno je, a kakav je čovek sama je najbolje pokazala.

Ona je nemoćna. I to prilično. Frustrirana. I nisam ja nikakav sudija ili psiholog, to govore njeni potezi.

Šta će, uopšte, na sportskim „stranama“? Velika diva je prostački želela da ponizi šampiona, pokušala, i mogla je samo da pokuša. Da učini to ne može, jedino može sama sa sobom da se valja u blatu na koje je izgleda navikla.

PROČITAJTE JOŠ

Ok, neko će reći, pa on je „prvi počeo“. Šta je počeo? Nikola Kalinić je okačio post na Instagram storiju kako Leskovačani skupljaju pare da daju dotičnoj da ne peva na tamošnjoj roštiljadi.

Živimo, valjda, u slobodnom svetu, državi u kojoj svako može da kaže šta misli. Nadam se bar.

Isto tako svako može da se sa tim složi, ne složi, ne kao drva što se slažu, nego da mu je to ok ili nije. Ali, ono što je pevačica probala je da ponizi, da se naruga nekome na račun njegovog fizičkog izgleda zbog deformiteta, ili možda je samo htela da se nađe u istom košu sa šampionom.

Ovako je samo ponizila samu sebe time što je ismevala nekog na račun fizičkog izgleda. I ne radi se ovde o Nikoli Kaliniću, ne, ovde je u pitanju uzor nekih mladih (nažalost) koji bi da šampionu kaže kako mu hitno treba operacija deformisanih lica kostiju, da nađe devojku, ne znam ti ja šta…

Kako smo kao društvo dotle došli? Otac, čovek reprezentativac, ima i svetsko i olimpijsko srebro sa Srbijom, šampion Evrope (2017) sa Fenerhahčeom, trostruki prvak Turske, dvostruki osvajač ABA lige i prvenstva Srbije, MVP…

Sve i da ništa nije osvojio, da je najobičniji čovek kao i svaki drugi kojeg srećemo, neće mu jedna diva držati moralne pridike.

Znate, polako dolazi i vreme da se razmišlja gde ćemo za Novu godinu. JK ne mora da razmišlja, može opet da se stavi na raspolaganje aktuelnoj vlasti, masa vapi da je čuje, možda onda i sa bine uputi po koju uvredu na račun nečijeg deformiteta.

BONUS VIDEO Kalinić posle Zvezdine titule prvaka Srbije: Sve je samo igra na kraju, ali lepše je s peharom

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram