Foto: instagram.com

Basketaši Srbije doputovali su u Karatsu, gde su počeli da treniraju uoči Olimpijskih igara.

PROČITAJTE JOŠ

Dušan Bulut, Aleksandar Ratkov, Mihailo Vasić i Dejan Majstorović nastupiće na Igrama kao favoriti za najsjajnije odličje, uz Letoniju i Holandiju, tim kao rezerve čine još Stefan Kojić i Marko Savić.

Veći deo tima je na okupu, Bulut će se naknadno priključiti, a tim radi pod vođstvom trenera Danila Lukića i Marka Ždera.

Nekadašnji basketaš i proslavljeni reprezentativac koji je osvajao evropska i svetska zlata, Marko Ždero, ovekovečio je i teren na kom se igra u Karatsuu.

Japanci su potvrdili da su sjajni domaćini, pa je basketaše dočekala velika zastava Srbije uz poruku na ćirilici, „dobrodošli“.

Za Nova.rs, Bulut je najavio napad na zlato.

„Od aprila smo praktično na okupu, imali smo i jednu malu pauzu, svi smo iz Novog Sada i okoline, pa nam nije bilo teško. Znamo se svi godinama i susrećemo se i inače na dnevnom nivou. Tamo nas čekaju ekipe koje poznaju, možda imaju malo veću prednost jer su to ekipe koje se poznaju godinama, a mi smo napravljeni iz neke selekcije igrača. Ali, opet, kad se Srbija pojavi, cilj nam je najveći mogući. U ovom stanju sveta i svega što nas okružuje, sam odlazak na Igre je uspeh. Ali sigurno ćemo se boriti za najvažnije odličje“, kaže u velikom intervjuu za Nova.rs Bulut.

Uskoro vas na Nova.rs očekuju i intervjui sa Dejanom Majstorovićem, Markom Žderom i Danilom Lukićem.

BONUS VIDEO – Prštalo na treningu basketaša pred Tokio

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar