Ivon košarka
Foto: KSS

Marina Maljković, selektorka ženske košarkaške reprezentacije, pobedu protiv Turske (83:76) posvetila je svim ljudima u Srbiji koji se bore sa koronavirusom.

Košakašice Srbije su u Istanbulu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pobedile domaću selekciju posle velike borbe i dva produžetka, čime su izborile plasman na šampionat Evrope 2021. godine.

PROČITAJTE JOŠ

„Za­i­sta ne bih tro­ši­la re­či na ko­šar­ku, ose­ćam po­tre­bu da ka­žem ono što mi je na sr­cu. Ovu po­be­du po­sve­ću­jem svi­ma u Sr­bi­ji ko­ji se bo­re sa ovom bo­le­šću, sa svi­me što se deša­va u ce­lom sve­tu, pa i kod nas, svim zdrav­stve­nim rad­ni­ci­ma. Ve­li­ki broj njih mi je pu­stio po­ru­ku, če­sti­ta­ju“, rekla je Maljković za sajt KSS.

Ona je čestitala svojim igračicama na junačkoj pobedi, a Amerikanki Ivon Anderson poželala je dobrodošlicu.

„Pri­mi­la sam i jed­nu po­seb­nu po­ru­ku od mo­jih pri­ja­te­lja ko­ji le­že u ‘Are­ni’ bo­le­sni, da su gle­da­li ove na­še dve utak­mi­ce. Na­rav­no, da su se, ko­li­ko je to mo­gu­će i bo­lje ose­ća­li. Mo­ram da če­sti­tam svo­jim košarkaši­ca­ma na ju­nač­koj po­be­di. Ovo je za­i­sta, po­sle dva pro­du­žet­ka, bi­la ju­nač­ka po­be­da. Od pr­ve do po­sled­nje. I da is­ko­ri­stim pri­li­ku da ka­žem: Ivon, do­bro­do­šla u Sr­bi­ju“, zaključila je Maljković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare