„Obradović ne može bez doručka, voli da peva, ali ne zna“

Podeli:
Foto: EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Grčki stručnjak Dimitris Itudis pričao je o svom kumu i mentoru Željku Obradoviću, koji je ove nedelje napustio Fenerbahče posle sedam godina.

Itudis i Obradović dugo su sarađivali u Panatinaikosu, kasnije su im se putevi razišli. Žoc je otišao u Tursku, a Grk je preuzeo CSKA iz Moskve.

PROČITAJTE JOŠ

„Može da zvuči kao kliše, ali Obradović je jedan od najboljih ljudi koje ikada možete da upoznate. Ako sa njim razgovarate van košarke, možete da razumete njegov humor. Ipak, moram da kažem da njegove šale prvo mogu da vam zasmetaju. Naravno, kada ga bolje upoznate stvari su drugačije. Tek onda shvatiti koliko pametan smisao za humor ustvari on ima“, rekao je Itudis u intervjuu za Eurosport.

Aktuelni trener CSKA otkrio je zatim interesantne detalje o svom kumu Obradoviću.

„On obožava doručak, da li ste znali? Kada smo išli na doručak tokom slobodnih dana, on bi uvek prvo nešto naručio, a onda još nešto potom. On voli i ručak, večeru, ali doručak je za njega nezamenljiv. Voli da sluša grčku muziku. Često sluša stvari koje su snimljene u doba Jugoslavije. Muzika je jedna od njegovih omiljenih stvari. Ponekad i zapeva, ali nije baš dobar u tome. Nemam mnogo toga da kažem o košarci.  Nemojte pogrešno da me razumete, on je neko ko može da vas nauči svemo što je potrebno da naučite. On vidi ono što je najbolje u ljudima i može da vam pomogne da napredujete bez obzira na to koliko godina imate. On je sjajan trener, imao sam sreće da sarađujem sa njim“, poručio je Itudis.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar