FOTO: EPA-EFE/JASON SZENES
FOTO: EPA-EFE/JASON SZENES

Košarkaš NBA ligaša Bruklina Kajri Irving, izjavio je da je doneo pravu odluku kada je odlučio da ostane u Netsima, prenose američki mediji.

Irving je tokom leta aktivirao jednogodišnje produženje ugovora sa Bruklinom, koje je vredno 36,5 miliona dolara.

PROČITAJTE JOŠ:

„Imao sam više mogućnosti, ali nije bilo pravo vreme. Kao poslovni čovek moraš da budeš strpljiv i da čekaš da dođe pravo vreme. Ne brinem se oko isteka ugovora, ali odluka da ostanem u Bruklinu bila je najbolja koju sam mogao da donesem“, rekao je Irving u razgovoru za „Stadium“.

Kajri prošle sezone nije mogao do marta da igra utakmice na domaćem terenu zbog odluke vlasti Njujorka da se nevakcinisanim osobama zabrani učešće na manifestacijama u zatvorenom. Utakmice na gostujućim terenima igrao je u zavisnosti od pravila drugih država u vezi sa vakcinacijom.

„Bio sam povređen, imao sam i fizičkih problema. Na početku nisam mogao da budem sa saigračima na treninzima i putovanjima. Osećao sam se izolovano i usamljeno. Nisam znao da li ću biti spreman za početak sezone, a trudio sam se da to sakrijem. Nedostajali su mi saigrači, nismo mogli da gradimo hemiju. To nas je koštalo šanse da osvojimo titulu“, zaključio je Irving.

Irving (30) je član Bruklina od 2019. godine, a pre toga je igrao za Boston i Klivlend.

BONUS VIDEO Stef Kari i Lebron obeležili NBA ol star meč u Klivlendu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar