EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Veliki potresi u najjačoj ligi na svetu.

Trener Boston Seltiksa Ime Udoka koji je u svojoj prvoj sezoni na klupi doveo Seltikse do velikog finala, suspendovan je na godinu dana zbog seks skandala u koji je bio umešan.

PROČITAJTE JOŠ

Udoku je suspendovala ekipa Bostona zbog kršenja politike kluba kako se navodi u zvaničnom saopštenju. Međutim, više izvora među kojima su i Šems Čaranija i Adrijan Vojnarovski, najpoznatiji NBA insajderi navode da je razlog to što je Udoka imao seksualne odnose sa jednom od zaposlenih u klubu, iako je u početku postojao obostrani pristanak.

Udoka je tim povodom izdao i zvanično saopštenje.

„Želim da uputim izvinjenje našim igračima, fanovima, celoj Seltiks organizaciji i mojoj porodici što sam ih izneverio. Žao mi je što sam doveo tim u ovako tešku situaciju i prihvatam svaku odluku kluba. U znak poštovanja prema svima koji su umešani, nemam više nikakav komentar.

Iako se nagađalo da bi mogao da podnese ostavku, to se nije dogodilo, a njegovo mesto će preuzeti asistent Džoi Mazula.

Prema navodima koje je objavio Čaranija, sve je krenulo zbog lascivnih komentara Udoke na račun žene sa kojom je imao aferu u klubu što je dovelo do pokretanja istrage.

Neki članovi organizacije Seltiksa prvi put su saznali za vezu u julu. U to vreme, rukovodstvo tima je bilo uvereno od obe strane da je odnos bio sporazuman. Ali izvori su rekli da je žena optužila Udoku da daje neželjene komentare na njen račun – što je navelo tim da pokrene niz internih intervjua i na kraju suspenzije.

Udoka je inače bio u vezi sa glumicom Niom Long sa kojom se i verio.

BONUS VIDEO BEZ KOSKE – gost Vule Avdalović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar