Foto: EPA-EFE/Alejandro García

Huan Karlos Navaro, legendarni igrač Barselone postavljen je za novog generalnog menadžera košarkaške sekcije spomenutog kluba.

Đoan Laporta, predsednik Barse postavio je Navara i zamenio je Naća Rodrigeza, zbog načina na koji je ovaj iskontrolisao „slučaj Ertel“.

PROČITAJTE JOŠ:

Rodrigez je imao još godinu ugovora, ali mu je fijasko sa Francuzom i ostavljanje košarkaša na aerodromu u Istanbulu, presudilo Rodrigezu.

Navaro je sa Barselonom za 20 sezona osvojio 23 trofeja, od čega osam titula prvaka države, sedam Kupova kralja, pet Superkupova i dve Evrolige od onih bitnih.

„La Bomba“ je već bio u klubu, a njegova zasluga je i što je Pau Gasol došao u Barsu. Od sada će se Naravno baviti isključivo prvim timom i menadžmentom ekipe uključujući i pojačanja.

Nekadašnji igrač „blaugrane“ će debitovati kao generalni menadžer sledeće nedelje, kada se Barsa sa glavnom zvezdom Nikolom Mirotićem i trenerom Šaunasom Jasikevičusom bude suprotstavila Zenitu iz Sankt Peterburga u četvrtfinalu Evrolige.

Katalonci su favoriti za osvajanje takmičenja, a Navaro bi, ako Barselona pokori Evroligu, osvojio i svoj prvi trofej kao sportski funkcioner.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar