Foto: Printscreen Youtube KSB video

Nastavak završnog turnira Kvalitetne juniorske beogradske lige održaće se u "Maloj areni" umesto u hali "Milan Gurović" u Surčinu.

Nakon skandala i tuče na utakmici između juniora (2005, 2006. i 2007. godište) KK Real Beograd i KK Vizura, odlučeno je da se Milan Gurović, kao glavni akter tuče i vlasnik Reala, privremeno suspenduje, a došlo je i do promene kada je reč o mestu održavanja završnog turnira, na kojem učestvuju još Partizan i Rivers.

PROČITAJTE JOŠ:

Sva tri dana finalnog turnira prvobitno je trebalo da budu održana u hali „Milan Gurović“, ali je nakon skandala i velikog sukoba došlo do promene, pa će drugi i treći dan takmičenja biti na programu u „Maloj areni“.

Ono što je veliki minus za decu, roditelje i kulturne navijače, jeste to što u „Maloj areni“ nije dozvoljeno prisustvo publike, a sve zbog skandala od četvrtka uveče, kada je Gurović polugo uleteo na teren i krenuo da tuče i gura ljude oko sebe, među kojima su bila i maloletna deca.

Prvi meč drugog dana finalnog turnira počeo je od 17 sati, a na terenu su bili Vizura i Partizan. U terminu od 19.30 igraće Real Beograd i Rivers, koji je dan ranije ubedljivo poražen od crno-belih, dok je Vizura izgubila sa pola koša razlike.

U nedelju 19. maja na programu su treći mečevi finalnog turnira, nakon kojih ćemo znati i ko je pobednik lige.

Inače, Gurović je privremeno suspendovan, što je Marko Strka, komesar Kvalitetne juniorske lige, potvrdio u izjavi za „Sport klub“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare