Foto: ABA liga / FMP

Košarkaši Borca iz Čačka pobedili su na svom terenu ekipu Mege sa 80:68 (13:18, 29:14, 18:24, 20:12), u meču četvrtog kola ABA lige, dok je FMP bio bolji od Mornara.

Najefikasniji u čačanskoj ekipi bio je Hanter Hejl sa 26 poena, sedam skokova i četiri asistencije, dok su Marko Pecarski i Ilija Đoković postigli po 13 poena. Pecarski je u pobedi svog tima zabeležio i šest skokova.

PROČITAJTE JOŠ:

U ekipi Mege najbolji učinak imao je Boriša Simanić sa 17 poena i tri skoka, Karlo Matković je dodao 12 poena uz pet skokova, a Aleksander Balcerovski je upisao 11 poena i šest skokova.

Oba tima sada imaju učinak od po dve pobede i dva poraza u ABA ligi.

U drugom meču dana, igrači FMP-a bili su bolji na svom terenu od Mornara iz Bara sa 83:81 (20:27, 21:14, 19:21, 23:19).

Bolji od ostalih u ekipi iz Železnika bio je Bris Džons sa 27 poena i pet asistencija, Danilo Tasić je upisao 16 poena uz sedam skokova, dok je Geret Nevels dodao poen manje uz sedam skokova i četiri asistencije.

Nemanja Gordić je za ekipu Mornara postigao 21 poen, a Vladimir Mihailović je zabeležio 15 poena u porazu svog tima. FMP je treći na tabeli ABA lige sa tri pobede i jednim porazom, dok je Mornar i dalje bez pobede.

Tim iz Železnika u narednom kolu gostuje Megi, a crnogorska ekipa dočekuje Crvenu zvezdu. Borac u sledećem kolu gostuje Zadru, a Mega dočekuje FMP.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO: Obradović veruje u svoj tim pred početak Evrokupa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar