(AP Photo/Derik Hamilton)

Biće ovde još neizvesnosti

Košarkaši Filadelfije poveli su sa 1:0 u prvoj rundi plej-ofa NBA lige, pošto su na svom terenu pobedili Bruklin sa 121:101 (30:25, 37:33, 26:23, 28:20).

Džoel Embid nije dobro otvorio utakmicu, tek je kasnije krenuo da igra u svom stilu, ali je Džejms Harden igrao kao u najboljim danima i za četvrtinu i po pogodio pet trojki.

PROČITAJTE JOŠ:

Svi su rešetali iz redova Filadelfije, koja je na pola treće četvrtine pogodila već svoju 18. trojku i tu se naziralo da će doći do prve pobede.

Embida su propisno tukli igrači Netsa, on je šutirao u slabim procentima, a u jednom trenutku je dobio tehničku jer se pokačio sa Rojsom O’Nilom, koji je takođe dobio tehničku grešku.

Filadelfija je prednost čuvala veoma sigurno, a razlika je narasla u poslednjem periodu.

Domaći tim do pobede je vodio Džoel Embid sa 26 poena, uz pet skokova, Džejms Harden je ostvario dabl-dabl učinak sa 23 poena i 13 asistencija, a Tobajas Heris je postigao 21 poen.

U ekipi Bruklina najbolji učinak imao je Majls Bridžis sa 30 poena i pet uhvaćenih lopti, Kameron Džonson je dodao 18 poena, dok je Spenser Dinvidi upisao 14 poena i sedam asistencija.

Plej-of serija biće igrana na četiri pobede, a naredni meč dva tima igraju u Filadelfiji u noći između ponedeljka i utorka.

BONUS VIDEO Novi tripl-dabl Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar