Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Ima posebno dobar odnos sa jednim igračem iz Partizana

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović pričao je o sezoni Crvene zvezde u Evroligi, koja je okončana sa skorom 17-17, ali je izostao plasman u Top 8.

„Nažalost, nismo ušli u plej-of. Mislim da smo zaslužili. Doživeli smo teške poraze u mečevima koje smo kontrolisali, ali sad ništa ne možemo da promenimo. To je košarka“, rekao je Nedović za grčki „SDNA“

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je sezonu u Evroligi okončala sa serijom od pet pobeda, pa dobru formu hoće da prenese i na ostala takmičenja.

„ABA liga je veoma važna, a imamo i srpski šampionat. Imamo čemu da se nadamo, da probamo i prenesemo dobru igru iz finiša Evrolige na ostatak sezone“.

Osvrnuo se Nedović i na izjavu trenera Duška Ivanovića koji je istakao da bi Zvezda mogla i do titule da je ušla među osam najboljih ekipa elitnog takmičenja.

„To je ono u šta on veruje i što je pokušao da prenese na nas. Kad uđete u Top 8 sve je moguće. Na jednu ste pobedu u gostima od F4, a ako sačuvate domaći teren, a onda tamo svašta može da se desi. Sigurno ćemo se sećati ove sezone koja za nas nije uspešna. Cilj je bio Top 8 i nismo to ostvarili. Ali, kao što sam rekao, još smo u trci za dva trofeja“, dodao je Nedović.

PROČITAJTE JOŠ:

Grke je posebno interesovalo kakav odnos ima sa prijateljem Janisom Papapetruom sa kojim je delio svlačionicu u Panatinaikosu.

„To je nešto neverovatno, nešto izvan košarke. Ne zanima me što igra za Partizan, a i njega što ja igram za Zvezdu. Naravno, zbog naših rasporeda nismo imali priliku da se susrećemo koliko smo želeli. Stalno pričamo preko telefona i dopisujemo se. Drago mi je zbog njega što ide u Top 8. Nadam se da ću imati priliku da igram protiv njega u finalu ABA lige i pobedim ga“, zaključio je Nedović.

BONUS VIDEO Nedović u epizodi „Je l’ ovaj lud“ i tehnička za klupu Zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar