Foto: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Džamal Marej je odigrao još jednu sjajnu utakmicu, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Denvera nad Lejkersima.

Nagetsi su izgubili sa 114:108 u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa Zapadne konferencije.

PROČITAJTE JOŠ

Marej je upisao 32 poena i 8 asistencija, a u poslednjoj deonici je morao praktično sam da igra jer je Nikola Jokić imao probleme sa faulovima.

„Pokušavamo da igramo fizički i čvrsto, da ne dobijemo faulove… Jokić pokušava da igra fizički jako… Dvajt Hauard koristi svoje mišiće na njemu i ne razmišlja da li će dobiti faul jer oni imaju gomilu visokih igrača. Jokić pokušava to da radi bez fauliranja. I bekovi moraju da pomognu, ja sam imao samo tri skoka, moram da budem fizički prisutniji… Nisam imao ni faul, trebalo bi da udarim nekoga, da pomognem timu…“, rekao je Marej.

Sporan detalj se dogodio pri rezultatu 105:102 kada sudije nisu svirale očigledan faul Lebrona Džejmsa nad mladim Kanađaninom.

„Sudije pokušavaju da rade svoj posao… Ja sam bio fauliran i to je bilo očigledno. Na snimku se jasno vidi. Isto se dogodilo kada me je faulirao Rudi Gober i kada smo izgubili utakmicu. Moramo da igramo kroz to, mlad smo tim, najmlađi, šta god da smo, moramo da se borimo za poštovanje da se ne bi dešavale ovakve stvari“.

Marej je ponovo odigrao veliki broj minuta, čak 45.

„Trener me je pitao da li želim pauzu. Odbio sam, želeo sam da pobedim utakmicu“, zaključio je Marej.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar