Foto: Starsport

Dru Gordon, američki košarkaš i brat Arona Gordona, saigrača Nikole Jokića iz Denvera, smatra Somborca legitimnim kandidatom za MVP-ja.

PROČITAJTE JOŠ:

Aron je na pitanje jednog od svojih pratilaca da li je Jokić MVP, na srpskom napisao „idemo, svakako“.

Naravno, reč je o „guglovom prevodu“, a podržao ga je i Dru, tridesetogodišnjak koji je 2012. igrao i za beogradski Partizan.

Tokom tog perioda je imao vremena da pokupi poneku reč srpskog jezika, ali se i on mašio Gugl prevodioca da bi potvrdio Jokića kao favorita za MVP-ja.

„Hej brate! To je veliko vreme“, piše na ćirilici, mada je Gordon izvorno kazao „it’s big time“, što znači da je Jokić „ono pravo“, odnosno da je zaista opravdano tu gde jeste u MVP trci.

Aron je u Denver stigao relativno nedavno, u trejdu krajem marta i poboljšao je igru Nagetsa, pre svega u odbrani. Pre toga je igrao za Orlando Medžik od 2014.

Što se tiče Drua, on je veći deo karijere proveo „preko okeana“, nastupajući za Partizan, Dinamo Sasari, Banvit, Šalon, Lijetuvos Ritas, Zenit, Zjelonu Goru, Avtodor i Lokomotivu Kubanj.

Između ovih angažmana je kratko bio u Long Ajlend Netsima i Filadelfija Seventisiksersima, kao i u njihovoj filijali Delaver Ejtisevensima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar