Rafael Nadal i Ćiska Perelo.
Rafael Nadal i Ćiska Perelo. Foto: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Rafael Nadal i Ćiska Pereljo su brižljivo skrivali svoju privatnost, ali su poslednjih godina otkrili poneku informaciju iz njihove intime.

U 16 godina veze retko su govorili o svojoj ljubavi, a Rafa je često ljubomorno čuvao svoju privatnost.

PROČITAJTE JOŠ

Mari, kako je oslovljava Rafa, važi za skromnu, nenametljivu, povučenu i prirodnu devojku, a nikada nije imala nikakvu aferu ili skandal sa kojim je dovođena u vezu.

Najčešće se u javnosti pojavljivala smerno obučena, bez šminke i uvek sa osmehom na licu.

Nadala prati na svim turnirima, barem je to činila do pandemije koronavirusa, a paparaci su znali ponekad da je „uhvate“ u šetnji ili tokom odmora.

Rafaela i Mariju upoznala je Nadalova sestra Izabela, koja je sa Ćiskom dugogodišnja prijateljica. Ćiska je studirala u Palma de Majorki, pa u Londonu, a paralelno je studirala biznis menadžment i engleski jezik.

Ćiska je odlučila da svoju poslovnu karijeru podredi tadašnjem vereniku, pa je odbila posao u osiguravajućem društvu i počela da radi u fondaciji Nadala, u okviru dobrotvorne organizacije koja je osnovana pre više od deset godina.

Rafael Nadal i Ćiska Perelo.
Rafael Nadal i Ćiska Perelo. Foto: Teresa / Profimedia

Nadal je jednom prilikom otkrio zbog čega još uvek nemaju decu.

„Znam je još od kada smo bili klinci. Iskreno, uvek sam mislio da ćemo imati decu kada završim karijeru. Mislio sam da će mi karijera potrajati do 30. godine, ali se ispostavilo da je mnogo duže od toga. Voleo bih da imam decu, ja sam porodični tip i jako volim decu. Voleo bih da san o deci ispunim kad mi to dopusti sportska karijera. Želim da brinem o njima. Nisam siguran da bi moja putovanja tokom godine bila dobra za njih“,, rekao je Nadal koji je rođen 1986. godine, a sa Ćiskom je u vezi od 2005.

Ćiska je odlučila da mu ostavi dovoljno prostora da se posveti tenisu.

„Njemu treba prostor kada se takmiči, a ideja da se ja motam oko njega po ceo dan već me zamara. On bi se samo brinuo za mene. Ako bih ga pratila stalno, možda bismo prestali da se slažemo“, ranije je španskim medijima rekla Ćiska.

Njihova svadba je bila jedan od najiščekivanijih događaja 2019. godine u Španiji, a tog 19. oktobra su gosti morali da prate posebne protokole. Nisu smeli da koriste mobilne telefone, zaposleni su poptisali ugovor o poverljivosti, a bila je prvobitno najavljena i policijska pratnja od koje su odustali. Na svadbi nisu bili ni Rodžer Federer, ni Novak Đoković, ali jesu teniseri iz Španije.

Čitava ceremonija je održana na imanju „La Fortalesa“ u Majorci, koja je poznata što je tu snimljena jedna serija BBC „The Night Manager“. Na svadbi je bilo 500 gostiju, a spavali su u lokalnim hotelima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare