fOTO: AP Photo/Tony Gutierrez

Ekipa Dalas Maveriksa je doživela poraz u trećoj utakmici plej-ofa protiv Los Anđeles Klipersa rezultatom 118:108, i ispustila jedan brejk prednosti.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon prve dve utakmice u Los Anđelesu, Dalas je imao velikih 2:0, ali su Klipersi uspeli da uzvrate udarac i unesu dramu u seriju.

Košarkaši Dalasa pretrpeli su brejk od Los Anđeles Klipersa, uprkos sjajnoj partiji Luke Dončića koji je postigao 44 poena i imao 9 skokova i 9 asistencija.

Ovoga puta, nije imao pravu podršku saigrača, pogotovo Tima Hardaveja koji je ubacio samo 12 poena dok su Branson i Kleber dodali po 14.

Boban Marjanović odlukom trenera nije igrao.

Slovenac je još jednom briljantnom partijom pokazao da za njega ne postoje granice, ali je ovoga puta protiv sebe imao vanserijske učinke dvojice superstarova Klipersa.

Kavaj Lenard je postigao 36 poena uz osam skokova i tri asistencije, a pratio ga je i Pol Džordž sa 29 poena skokova i četiri asistencije. U redovima Klipersa su dobre partije odigrali Redži Džekson sa 16 poena i 4 asistencije i Markus Moris sa 15 poena.

Boston je na svom terenu savladao Bruklin sa 125:119 i smanjio na 2:1 u seriji.

Džejson Tejtum je u spektakularnoj partiji postigao 50 poena za Seltikse uz šut iz igre 16 od 30. Tejtum je utakmicu zaokružio i sa šest skokova i sedam asistencija.

Podršku su mu dali Markus Smart sa 23 poena i šest asistencija, Tristan Tompson koji je imao dabl-dabl učinak od 19 poena i 13 skokova i Furnije sa 17 poena i pet skokova.

Sa druge strane je 41 poen ubacio Džejms Harden kojem su tri skoka falila za tripl-dabl jer je zabeležio i 10 asistencija. Durent ga je pratio sa 39 poena i devet skokova, ali je uz njih dvocifren bio još samo Kajri Irving sa 16 poena i očajnim šutom iz igre.

NBA plej-of, rezultati

Atlanta Houks – Njujork  Niksi 105:94

Boston Seltiksi – Bruklin Netsi 125:119

Dalas – Los Anšeles Klipersi 108:118

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar