Foto: Srdjan Stevanovic/Starspor

Trofejni trener stigao je na pregovore sa Panatinaikosom, do četvrtka će se znati da li ostaje u Crvenoj zvezdi.

Dejan Radonjić je na raskrsnici, ali deluje da je ipak bliži odlasku iz Crvene zvezde. Crnogorski stručnjak otišao je u Atinu na pregovore sa Panatinaikosom, saznaje Nova.rs, a grčke kolege su ga uslikale po dolasku u društvu agenta Miška Ražnatovića.

PROČITAJTE JOŠ

Kako naš portal nezvanično saznaje, sudbina trofejnog trenera mogla bi da bude poznata i do kraja dana, a najkasnije u četvrtak kada se očekuje i njegov povratak u Beograd.

Trenutno deluje da je Radonjić bliži da sedne na klupu grčkog velikana, ali nije ništa odlučeno. Moguće je da dođe do preokreta i da ipak ostane u Crvenoj zvezdi, koja mu je dala rok da se izjasni o ostanku do poslednjeg dana juna.

Radonjiću je istekao ugovor sa crveno-belima, srpski i regionalni šampion ponudio mu je dvogodišnji nastavak saradnje.

I dalje ništa nije definitivno, trofejni trener je istakao želju da ostane u Zvezdi koja je izašla sa ponudom, ali je igrački kadar prilično promenjen i to je ono što verovatno najviše i koči ostanak.

Zvezdu su već napustili Ostin Holins (Makabi), Dejan Davidovac (CSKA Moskva) i Nejt Volters (slobodan igrač), kao i Maik Cirbes, a izvesno je da će otići još neko iz šampionske ekipe. Sve glasnije se priča o prelasku Nikole Kalinića u Barselonu.

„Ne treba niko da se takmiči dok ne plati porez. Postojaće Zvezda i bez svih nas. Zvezda postoji 80 godina, od Nebojše Popovića i drugih. Neko je ostao pet, 10 godina, svako treba da vidi šta je ostavio od trofeja do finansija. Oni koji su najglasniji, ostavili su mnogo dugova klubu. Dok smo mi plaćali poreze, drugi su plaćali igrače“, rekao je Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, o situaciji u klubu.

BONUS VIDEO Sa tribina se orilo: „Radonjić Dejan“

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar