Dobro je samo da se niko na kraju nije povredio, kaže trener kluba sa Malog Kalemegdana.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić konstatovao je da njegova ekipa nije igrala kao u prva dva meča finala ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je u trećem susretu poražena od Partizana 70:67, pa se serija finala nastavlja.

Crveno-beli vode 2:1, a Partizan u petak od 18.30 ima šansu da još jednom pred svojim navijačima izjednači.

Upravo su navijači napravili mnogo problema, ubacivali su razne tvrde predmete na parket, zbog čega su sudije pred kraj meča prekinule utakmicu na više od pola sata.

„Smatram da je u odnosu na prva dva duela, koja su se igrala u rasporedu kakvom jeste, ovaj meč nije bio tog kvaliteta. Prve dve utakmice su bile dobre, bilo je mnogo toga lepog za analizu. S moje strane, ovo je bilo očekivano, jer je došlo posle dva teška duela. Na sve to, mislim da su bili, zbog klizavog parketa, za igrače, veoma specifični uslovi za igru. Imali smo svoje šanse da dobijemo meč, okrećemo se sledećem duelu i hoćemo da odigramo bolje nego večeras“, rekao je Radonjić.

Istakao je uslove za igru u prvi plan, pošto je u dvorani „Pionir“, zbog vlage, parket bio užasan za igru.

„Nadam se da ćemo svi zajedno imati manje klizav teren. A onda da pričamo o nekim košarkaškim stvarima. Da vežbamo sutra neki napad na ledu, ili nešto. Ili odbranu. Nema sada uslova za to“, naveo je Radonjić.

Podsetio je i na slučaj Radeta Zagorca koji je u jednom trenutku imao bolnu grimasu na licu.

„Evo imali smo situaciju sad na kraju sa Zagorcem, nadamo se da je on dobro. Nadam se samo, uz uslov da je on dobro, da se niko nije povredio“, kaže Radonjić.

Ne želi da priča ni sa kim iz ABA lige, o svemu što se dešavalo na meču.

„Ja ne sigurno… (A neko iz kluba?) Mislim da bi trebalo svi da se potrudimo da možemo da izađemo na parket i pokažemo onoliko koliko možemo u ovom trenutku. Uz svu dozu umora, napora, opterećenja zbog finala i onoga što je prirodno, ovako nešto sad je dodatno, osim što utiče na kvalitet igre, može da bude i vrlo opasno“, zaključio je Radonjić.

BONUS VIDEO: Topovski udar na igrače Crvene zvezde pred početak 3. utakmice finala ABA lige

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar