Foto: Nova.rs

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastaju se u trećoj utakmici finala ABA lige u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

Meč koji je zakazan za sredu od 20.30 dobio je uvertiru nekolicinom incidenata, kao nastavkom onoga čemo smo svedočili u nedelju uveče.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je tada pobedila Partizan sa 85:81, a na kraju meča su navijači crveno-belih gađali igrače Partizana raznim predmetima.

Bilo je tenzija i na parketu, a sada, kada je Partizan domaćin, „grobari“ su ispunili dvoranu više od sata pre početka meča.

Vređali su Vesnu Čović, suprugu prvog čoveka Zvezde Nebojše Čovića, dok su jedan transparent posvetili Nikoli Kaliniću.

Na njemu se vidi kako se Kalinić samozadovoljava, a eksplicitni snimak je pre tri godine postao viralan na internetu.

Foto: Nova.rs

Košarkaš Zvezde, koji je bio najbolji pojedinac u drugom meču sa 25 poena, tada je igrao za Fenerbahče i ogradio se rekavši da su neke fotografije objavljene bez njegovog dopuštenja i sa namerom da mu naškode.

„Bile su potpuno neprikladne, ali su se ticale moje privatnosti u vezi sa devojkom s kojm sam bio tada. Osećam se užasno što su puštene i želim da se izvinim javno porodici, prijateljima, treneru, saigračima i navijačima. Ne mogu ništa više da komentarišem, jer je u toku istraga“, kazao je tada Kalinić.

Sad su na tu situaciju podsetili navijači Partizana pre početka trećeg meča u Pioniru. Podsećamo, Zvezda vodi 2:0 u seriji i ako Partizan ne pobedi, crveno-beli uzimaju titulu ABA lige.

BONUS VIDEO: Ovacije za Dejana Stankovića, bodrio košarkaše u borbi za finale sa Partizanom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram