Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Lebron Džejms svašta sebi dopušta u NBA, a protiv Indijane je uspeo čak i da izbaci navijače iz hale, što je privuklo veliku pažnju ljubitelja košarke, pa i Danila Anđušića.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski košarkaš blista ove sezone u Monaku, vratio se na evroligaške parkete, ali kad god može prati sva košarkaška dešavanja.

Minule noći je Lebron u pobedi svojih Lejkersa posle produžetka (124:116) rešio da sam izbaci dvoje navijača čiji mu se komentari nisu dopadali, uz pomoć sudije kojeg je vukao za ruku i objašnjavao šta su mu „huligani“ pokraj terena dobacivali.

Zaista neobična situacija za sve, pogotovo za daleko „vatrenije“ terene u Evropi kada se sastanu veliki rivali. Tako se Danilo Anđušić setio perioda u Partizanu od pre skoro 10 godina kada su gostovali Crvenoj zvezdi u Železniku.

„Trebalo je da uzme loptu i ode kući sa basketa. Šta li bi radio da drmaju koševe i da ga pljuju“, napisao je Anđušić na Tviteru, aludirajući na dešavanja u Železniku, ali i na potpuno detinjasto ponašanje Lebrona kada se kao mali naljutite a lopta kojom se društvo igra je vaša.

BONUS VIDEO Jokićev trener o Jokićevim prvim košarkaškim koracima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar