Dangubić
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Nemanja Dangubić veoma je blizu Partizana, pa iako nije prešao direktno iz Crvene zvezde u tabor večitog rivala, ovaj transfer dovoljno je jak da uzburka navijačke strasti.

Krilni košarkaš rođen u Pančevu najblistavije trenutke imao je upravo u dresu tima sa Malog Kalemegdana, od 2014. do 2018. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Tadašnja Zvezdina ekipa je pod komandom Dejana Radonjića prekinula višegodišnju dominaciju Partizana na domaćoj i regionalnoj sceni.

Sam Dangubić imao je veliki doprinos i ostao je u najlepšem sećanju navijačima crveno-belih, pre odlaska u Bajern. Epizode u Minhenu, potom u Estudijantesu, nisu bile zadovoljavajuće, pa je potencijalni reprezentativac sada na prekretnici.

Sa 27 godina nema pravo na još jednu „praznu“ sezonu, a unosna ponuda Partizana je na stolu i dogovor je načelno postignut da se Dangubić vrati u srpsku košarku.

Sama priča o dolasku u Humsku rasplamsala je strasti među navijačima večitih rivala – za jedne nije izdajnik i neće da ga vređaju, ali ne shvataju njegov potez, dok su drugi spremni da ga prihvate uz dokazivanje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar