Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaš Partizana Dalas Mur bio je na udaru navijača Partizana na društvenim mrežama, brzo su se pokajali.

Košarkaši Partizana pobedili su FMP 86:80 (24:18, 22:22, 16:24, 18:22) u meču 20. kola regionalne ABA lige kao gosti u Železniku.

PROČITAJTE JOŠ

U prvom poluvremenu se nije istakao Dalas Mur, u nastavku je briljirao i sa 21 poenom najzaslužniji je za trijumf.

Tokom prvog poluvremena, njegova supruga Niki se suočila sa uvredama navijača, gledala je kako Dalasa zovu „retardom“ i potom im je očitala lekciju.

Kad se utakmica završila, trijumfalno je dočekala momenat da se obrati brzopletim navijačima.

„Razumem frustracije, razumem emocije i nezadovoljstvo, ali ponoviću opet, sportisti su ljudska bića i nisu uvek savršeni, ima mnogo toga što je iza zavese i o čemu ne znate ništa. Opustite se, budite oprezni šta pričate na poluvremenu jer kasnije može da se desi nešto što će vas ujesti za zadnjicu. Takođe, nema potrebe da koristite reč na ‘r’ da opišete nekog, da li vas mama nije učila, bolje je ćutati ako nemate šta da kažete“, napisala je ona.

I Željko Obradović je imao šta da kaže.

„U drugom poluvremenu i trećoj četvrtini smo prepoznavali mnogo bolje nego ranije taj njihov protok lopte. Igrač kao što je Dalas Mur je pročitao odbranu i postigao neke važne poene. Kad ubaciš entuzijazam u ekipu i ono kako se ponašaju na terenu bude potpuno drugačije, to preraste u dobru utakmicu i neuporedivo bolju odbranu, na kraju smo i pobedili zbog toga“, istakao je Obradović.

Foto: instagram.com
Foto: Instagram.com

BONUS VIDEO Zvezda reprezentacije Australije laktom udarila reprezentativku Srbije Jovanu Nogić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar