Novak Đoković, Novak Djoković, košarkašice
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©/EPA-EFE/Alessandro Di Marco

U momentima kada su reprezentativke Srbije u košarci pokušavale da stignu prednost Australije početkom završnih deset minuta, jedan navijač je pokazao da nije zaboravio događaj koji je sa pažnjoj pratila čitava planeta.

Razvoj situacije oko dozvole Novaku Đokoviću da boravi u Australiji i nastupi na Australijan openu pratili su gotovo svi, čak i oni koji sebe ne smatraju ljubiteljima sporta, pa je očekivano bilo da dolazak košarkašica iz „zemlje kengura“ privuče veliku pažnju.

PROČITAJTE JOŠ...

Tako je i bilo, pa se na tribinama našlo preko hiljadu ljubitelja košarke, a u poslednjoj četvrtini sa tribina se začulo i ime Novaka Đokovića.

Naime, jedan navijač je, u trenucima dok je Srbija imala rezultatski deficit, glasno počeo da skandira ime i prezime najboljeg tenisera sveta. Nije potrajalo dugo, nekih desetak sekundi, ali dovoljno da se čuje.

Da li je uspeo da dodatno motiviše izabranice Marine Maljković nije poznato, ali su one svakako ispunile želju svih ljubitelja sporta u Srbiji i zabeležile pobedu nad „omraženim“ rivalkama.

Obezbedile su tako put na smotru najboljih svetskih reprezentacija (od 22. septembra do 1. oktobra u Sidneju), a mala ali slatka osveta zbog postupka prema Đokoviću je samo šlag na torti velikog uspeha podmlađene reprezentacije Srbije.

BONUS VIDEO Nesportski potez Australijanke, laktom žestoko udarila Jovanu Nogić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare