Stefan Birčević pojačao Borac Čačak
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Novi košarkaš Borca iz Čačka je bivši reprezentativac Stefan Birčević.

Košarkaška javnost nije ostala ravnodušna nakon što je objavljena vest da Birčević trenira u dvorani kraj Morave. Vlasnik reprezentativnih odličja, sa tri najveća takmičenja, stavio je paraf na ugovor sa Borcem koji će važiti do kraja tekuće sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Do nedavno je Borac imao jednu pobedu u ABA ligi, ali je meč sa Primorskom registrovan službenim rezultatom (20:0) u korist Čačana. Do kraja polusezone izabranike Marka Marinovića očekuju tri bitne utakmice.

Angažovanje Birčevića govori u prilog nameri da Čačani ne žele samo opstanak u regionalnoj ligi, već i bolji plasman na tabeli.

„Sa Markom Marinovićem Malinom sam veliki prijatelj. Igrali smo zajedno u Radničkom iz Kragujevca. Znam kakav je bio igrač, kakav je čovek, koliko je znao košarku, koliko nam je tada pomagao. Sad znanje prenosi na mlade momke iz Borca. Svi odrađuju dobar posao bez obzira na neke poraze koji su posledica nesrećnih okolnosti. Ne vidim meč gde su podbacili i svaki navijač kluba mora biti ponosan na ove momke. Odlično rade, bore se, imaju znanje i pitanje je časa kada će da prelome“, rekao je Birčević, prenosi sajt ABA lige.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar