Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović rekao je da je povreda kolena koju je pretrpeo na utakmici protiv Šarlot Hornetsa, tek mali korak unazad.

PROČITAJTE JOŠ:

Bek Atlante je povredio nogu u kontri tokom druge četvrtine kada je probao da sačuva loptu od Lamela Bola i izgubio je korak i kontrolu. Iskrenuo je zglob desne noge, a Atlanta je ubrzo porvrdila da je teže stradalo koleno.

Trener Hoksa Lojd Pirs kasnije je rekao da „gledamo u još jednog momka kog čeka duža pauza“, a napomenuo je i da će Atlanta već početi da traži alternativno rešenje.

„Hvala vam na svim porukama podrške i molitvama. Bog je milostiv, nedostajaće mi igranje sa momcima, ali ću biti tu da navijam za njih. Mali korak unazad za veliki povratak. Vidimo se uskoro“, napisao je Bogdanović na društvenim mrežama.

Pauza koja se predviđa je višemesečna, ali je Atlanta navela da će u toku nedelje objaviti preciznije detalje. Bogdan je ove sezone došao u Atlantu iz Sakramento Kingsa.

 

Sa njim su pred sezonu pregovarali Milvoki Baksi, ali pošto na to u datom trenutku nisu imali pravo, Hoksi su uskočili kao alternativa.

Tim iz Džordžije je ponudio Bogdanoviću četvorogodišnji ugovor vredan 72 miliona dolara, Kingsi nisu tu ponudu izjednačili, pa je srpski igrač posle tri godine prešao u svoj drugi NBA klub.

Ove sezone Bogdanović je tokom uvodnih devet utakmica prosečno imao 9,9 poena, 3,8 skokova i 2,1 asistenciju u proseku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar