Foto: Printscreen Youtube

Trener Atlanta Hoksa Lojd Pirs nije dao dobre nagoveštaje o povredi srpskog igrača Bogdana Bogdanovića i rekao je da ga verovatno očekuje duža pauza.

PROČITAJTE JOŠ:

Mada se mnogi navijači tima iz Džordžije nadaju da će 28-godišnji bek iz Srbije pauzirati kraće, čudna povreda zarađena tokom druge četvrtine utakmice sa Šarolt Hornetsima izgleda ozbiljno.

Bogdanović je pri izlasku iz duela sa Lamelo Bolom iskrenuo zglob desne noge i tom prilikom stradalo mu je i desno koleno.

Hoksi su ubrzo potvrdili da je povreda ozbiljnije prirode, a trener Lojd Pirs da će klub probati da nađe adekvatnu zamenu na poziciji beka.

„Moramo da sačekamo više informacija o Bogiju, ali verovatno gledamo u još jednog igrača koji će duže vreme biti van terena“, rekao je Pirs posle meča o Bogdanu.

Bogdanović je za 11 minuta koliko je odigrao, ubacio pet poena (2/6 iz igre, 1/5 trojke), a odmenili su ga Kem Rediš u poenterskoj ulozi sa 21 ubačenim poenom, ali ni on ni Trej Jang nisu mogli da spreče poraz Atlante 113:105.

Da podsetimo, Bogdanović je u Atlantu stigao jesenas iz Sakramento Kingsa. Tim iz Kalifornije nije izjednačio ponudu Atlante od 72 miliona dolara za četiri sezone i Bogdan je otišao.

Prethodno je Milvoki Baks hteo da ga dovede, ali je klub iz Viskonsina pregovarao sa Bogdanovićem pre nego što je to po pravilima smeo, a kada su mediji o tome izvestili, reagovala je NBA i stopirala celu priču.

U dosadašnjem delu sezone, Bogdan je prosečno ubacivao 10,5 poena uz 4,1 skok i 2,4 asistencije, 38,9 odsto šuta iz igre i 37,7 šuta van linije 7,25 metara.

NBA, subota i nedelja:

Filadelfija Seventisiksers – Denver Nagets 103:115

Šarlot Hornets – Atlanta Hoks 113:105

Indijana Pejsers – Finiks Sans 117:125

Vašington Vizards – Majami Hit 124:128

Milvoki Baks – Klivlend Kavalirs 100:90

Minesota Timbervulvs – San Antonio Spars 122:125 (produžetak)

Dalas Maveriks – Orlando Medžik 112:98

Sakramento Kings – Portland Trejlblejzers 99:125

21.00 Detroit Pistons – Juta Džez

22.00 Los Anđeles Klipers – Čikago Buls

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar