Foto: Srđan Stevanović / Starsportphoto

Bogdan Bogdanović, košarkaš Atlanta Hoksa rekao je da prati sezonu Partizana koliko stiže i žao mu je kako se razvila.

Crno-beli su, posle sjajne prošle godine kada su bili prvi u ABA ligi pred kraj regularnog dela sezone i kad su bili favoriti pred završnicu Evrokupa, ovog puta potpuno drugačiji tim.

PROČITAJTE JOŠ:

Nisu učestvovali u plej-ofu ABA lige gde sada Crvena zvezda i Budućnost igraju finale, Andrea Trinkijeri je otišao u Bajern, a za Kodi Miler-Mekintajera se pisalo da je kvario atmosferu u timu, iako je bio najbolji pojedinac Partizana na parketu.

Turbulentna je bila sezona, a Bogdanović, koji je postao deo porodice Adidasa kaže da mu crno-belo sa „tri crte“ stoji lepo, iako nosi grb jastreba na sadašnjem dresu.

„Ispratio sam koliko sam uspeo i izuzetno teška sezona za Partizan. Teški su bili i uslovi. Znamo da je Partizan bez navijača nešto sasvim drugo. Tako da, posebno taj klub i u našoj kulturi. Verovatno je bilo teško i svima tu da bez navijača nešto prave. To ćemo tu i da završimo“, rekao je Bogdanović upitan za sezonu svog nekadašnjeg kluba.

Priznao je da mu iz Beograda i Srbije u Americi najviše nedostaje „kafićanje“, odnosno kafenisanje s prijateljima, kao i kuhinja njegove majke.

Novinare je zanimalo da li je jedan od ljudi sa kojima je u kontaktu i trener rumunskog Kluža, a nekad Partizana – Duško Vujošević.

„A kada je reč o Dušku Vujoševiću, sa njim se ne čujem“, kazao je Bogdanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar