Foto: Tanjug/AP Photo/Brynn Anderson

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović pokazao je deo svog napadačkog arsenala u utorak na sredu protiv Milvoki Baksa kada je sa 20 poena doprineo pobedi Atlante.

PROČITAJTE JOŠ:

Hoksi su izjednačili protiv Milvoki Baksa u seriji finala istoka NBA na 2:2, a Bogdan je pored 20 poena imao i pet asistencija, četiri ukradene lopte i tri skoka.

Nije blistao u šutu (7/19), ali je trojke šutirao veoma solidnih 6/14. Upravo je trojkom i otvorio meč posle povratne lopte Kevina Huertera.

Ubrzo je „orobio“ Adetokumba koji je bio u prodoru i uzeo mu je loptu, pa je potom malo asistirao saigračima i namestio zakucavanje Klintu Kapeli.

Atlanta je u tim trenucima već vodila sa osam, devet poena prednosti, a na više od deset otišla je upravo Bogdanovom trojkom u drugoj četvrtini.

Trojkom za +20 u trećoj četvrtini bacio je publiku Stejt Farm arene u potpuni delirijum, a Treja Janga je oduševio trojkom za 77:54.

Meč je na kraju završen 110:88 u korist Atlanta Hoksa, a od Bogdana je jedini efikasniji bio Lu Vilijams sa 21 poenom.

Da podsetimo, na ovoj utakmici se povredio i Janis Adetokumbo koji je u trećoj četvrtini pri doskoku oštetio levo koleno i više se nije vraćao u igru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar