Foto Tanjug/AP Photo/Chris Szagola

Bogdan Bogdanović, bek Atlanta Houksa, karijeru bi mogao da nastavi u Los Anđeles Lejkersima.

Kako je preneo američki novinar Džon Holinger koji radi za „The Athletic“, bek reprezentacije Srbije bi mogao da bude jedno od ključnih rešenja za probleme sa kojima se tim iz „grada anđela“ susreće ove sezone:

„Evo jedne teme za takvo razmišljanje: Da li bi se Atlanta Houksi, posle osam uzastopnih poraza kod kuće, usudili da pomisle da Bogdan Bogdanović bude deo jednog takvog dogovora? On se muči ove sezone, a sledeće bi trebalo da zaradi 18 miliona, i to baš kada će njegov aktuelni klub da uleti u zonu plaćanja visokog poreza, ako zadrži sadašnji sastav ekipe. Pritom, Atlanti baš i ne nedostaju mladi krilni igrači (svi su trenutno povređeni, ali opet)“, predložio je Holinger pravu transfer-bombu.

Ovaj predlog Holinger je izneo u sklopu teksta u kom se bavio predstojećim rokom za trejdove koji ističe 10. februara.

„Uprkos svojim problemima, Bogi bi bio skoro pa savršen „fit“ kao sjajan šuter i igrač bez lopte u Los Anđelesu, mnogo korisniji nego Vejn Elington i Malik Monk u svojim sadašnjim ulogama“, naveo je on. U suprotnom smeru krenuo bi Tejlen Horton-Taker, zatim Kendrik Nan, kao i potencijalni pik prve runde 2027. godine.

BONUS VIDEO Jokićev drugar o Nikolinom početku i basketu iz detinjstva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare