Foto: twitter.com

Alen Smailagić startovao je u meču Golden Stejta protiv Memfisa, izgubio je sa 111:103, a naš košarkaš nije se proslavio zbog faulova.

PROČITAJTE JOŠ

Alen Smailagić utakmicu protiv Memfisa otvorio je kao starter, i to trojkom za prve poene viđena na ovoj utakmici, ali se na tome završilo. Ostao je na tri poena uz šut 1/5 iz igre, za osam minuta na parketu, a Voriorsi su izgubili, iako je Pul bio najefikasniji sa 26 poena.

U pobedničkom timu, Bruks i Valančijunas imali su po 19 poena, s time da je Litvanac dominirao u skoku sa 15 uhvaćenih lopti, iskorišćeno je i odsustvo nekoliko igrača u Voriorsima, pre svih Stefa Karija, koji ima problem sa leđima.

Inače, partiju Smailagića obeležio je i jedan bizaran momenat, uspelo mu je da napravi čak pet faulova za osam minuta na parketu, zbog čega se nije ni naigrao.

Sakramento se probudio sa dve vezane pobede, nije uspeo da naniže i treću protiv Siksersa, koji su potvrdili da su najdominantniji tim Istoka.

Haris je ubacio 29 poena, Milton 28, Badi Hild je Kingse predvodio sa 25 poena, naš Nemanja Bjelica je za 11 minuta imao šest poena (3/5 iz igre) i dva skoka.

Voker iz Sparsa je namučio Bakse sa 31 poenom, ali je Janis Adetokumbo bio na svom nivou, što je bilo dovoljno Milvokiju.

Grk je imao 26 poena, osam skokova i čak 15 asistencija, Milton ga je ispratio sa 23 poena.

U poslednjem nedeljnom meču, nemilosrdan je bio tim Klipersa protiv Šarlota, sa čak +27 razlike.

Najveće zasluge za takav epilog imaju Džordž sa 21 poenom i Lenard sa 17.

Ipak, poslastica programa biće u idealnom evropskom terminu, jer se u 20.00 po našem vremenu u nedelju sastaju Denver i Nju Orleans.

Na negativan način, noć je obeležila povreda Lebrona Džejmsa, nije poznato još uvek koliko će prva zvezda Lejkersa pauzirati.

NBA, rezultati

Memfis – Golden Stejt 111:103

Filadelfija – Sakramento 129:105

Milvoki – San Antonio

Klipersi – Šarlot 125:98

18.00 Majami – Indijana

19.00 Hjuston – Oklahoma

20.00 Denver – Nju Orleans

20.30 Boston – Orlando

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar