FOTO: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT
FOTO: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

Šest klubova je zainteresovano za Bena Simonsa, još uvek aktuelnog plejmejkera Filadelfija Seventisikersa.

Odnosi Simonsa sa klubom iz „grada bratske ljubavi“ su po svoj prilici pukli jer Simons po svaku cenu želi da ode iz Sikersa.

PROČITAJTE JOŠ:

Odbio je da se pojavi na trening kampu, rešio je da to plati kroz penale kluba, a Filadelfija Inkvajerer piše da su za njega zainteresovani Minesota Timbervulvs, Indijana Pejsers, Klivlend Kavalirs, Detroit Pistons, Toronto Reptors i San Antonio Spars.

Nijedna od pobrojanih franšiza ne slovi za jendog od pretendenata na titulu u predstojećoj sezoni NBA lige, pa bi Simons, žargonski rečeno, „sjahao s konja na magarca“, jer je Fila daleko stizala u plej-ofu prethodnih sezona.

Džoel Embid, prva violina Siksersa ranije je rekao da je cela situacija razočaravajuća i na granici nepoštovanja pošto je klub radio sve da Simons ostane i sve je bilo u skladu sa njegovim potrebama.

Australijanac za sada ostaje bez oko 8,25 miliona dolara, što je četvrtina plate za sezonu 2020/2021, a koja je trebalo da bude isplaćena Simonsu prvog oktobra.

Ovo je navodno kazna što se košarkaš nije pojavio na danu posvećenom predstavljanju tima medijima i na prva tri dana trening kampa.

Podsećamo, Simons je tri puta do sada bio ol-star, a u proseku ima 15,9 poena, 8,1 skok i 7,7 asistencija u proseku. Spočitava mu se što mu je šut slab i što spolja gotovo da ni ne pokušava da gađa na koš.

BONUS VIDEO: Lazarević je iznenadio mnoge svojim partijama na početku sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar