Barkli vs Šek: Da na beše Vejda i Kobija, ko bi čuo za tebe

Košarka 20. sep. 202018:12
Podeli:
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Pošto su godinama maestralnim potezima zabavljali publiku na košarkaškim terenima, Šakil O'Nil i Čarls Barkli već dugo briljiraju i na televiziji.

PROČITAJTE JOŠ

Gotovo da na prođe emisija na „TNT“ da njih dvojica ne uđu u verbalni klinč, naravno na opšte oduševljenje publike. Tako je bilo sada kada su krenuli o raspravu ko je trebalo da dobije nagradu MVP koja je otišla u ruke Janisa Adetokunba.

„Lebron je najbolji igrač na svetu. Pa ako ste najbolji igrač na svetu, zar ne možete da budete MVP? Ako ste najbolji igrač na svetu, uvek bi trebalo da dobijete MVP nagradu“, rekao je Šek.

Kako je odmicala debata, Keni Smit, Čarls Barkli i Drejmond Grin su počeli da dobacuju „vrele“ komentare. Grin je rekao da je glasanje bilo dobro i da je Janis zaslužio nagradu jer je imao najbolju sezonu.

O’Nil je udario kontru rečima je nezadovoljan sistemom glasanja i osvrnuo se na svoje neuspehe, odnosno izbor Stiva Neša u vreme kada je prvo San Antonio (2005), a zatim Majami (2006) bio NBA šampion.

„Da nije bilo Dvejna Vejda i Kobija Brajanta, nikada ne bismo ni čuli za za tebe“, zadao je Barkli nizak udarac prijatelju, podsećajući kakve dve veličine je Šek ima uz sebe na putu do tri pehara s Lejkersima i jednog sa Majamijem, posle koga je usledio prasah smeha u studiju.

„Ovde je devet prstenova, a vi niste deo toga“, uzvratio je Onil, ističući svoje četiri titule, dve Smita i tri Grina.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar