Foto: AP Photo/Jack Dempsey

Sramno.

Reporter koji prati NFL tim Filadelfija Iglse, Eliot Šor-Parks, sramno se poneo prema istorijskom uspehu Nikole Jokića i Denver Nagetsa. Pokušao je da umanji ono što je sjajni srpski centar uradio sa ovom ekipom.

Pročitajte još

Denver je u noći između ponedeljka i utorka osvojio prvu šampionsku titulu NBA lige ikada. Jokić je tokom čitave sezone predvodio ovaj tim na putu do šampionskog prstena. Jokić je prvi igrač koji je bio najbolji po poenima, skokovima i asistencijama u jednom plej-ofu.

„Srećan sam što je serija gotova. Prsten Nagetsa je najgori u poslednje vreme. Čak je i onaj Lejkersa u „mehuru“ bio bolji. Nadamo se da ćemo sutra dobiti sve zanimljive glasine koje su se održavale i da ćemo moći ponovo da uživamo u NBA“, napisao je reporter na Tviteru.

Nastavio je da se blamira.

„Jokić je imao najlakši put do titule koji bismo ikada ponovo mogli da vidimo u NBA. Mislim da to ne znači da su Nagetsi mnogo bolji i da su oni pobednici, Siksersi gubitnici, a Jokić mnogo bolji od Embida. Mislim da je to preterana reakcija.“

Denver je bio dominantan u NBA tokom čitave sezone, a još od decembra nisu ispuštali to prvo mesto. Na kraju su zasluženo uzeli titulu sa skorom 16-4 u plej-ofu.

BONUS VIDEO Nikola Jokić o Darku Rajakoviću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar