Aleksandar Đorđević, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Trener košarkaša Fenerbahčea Aleksandar Đorđević zadovoljan je pobedom protiv Crvene zvezde u Evroligi, ali ne i svim aspektima igre.

Fenerbahče je u svojoj dvorani slavio sa 61:57 u tesnoj završnici, mada je na startu meča imao 14:0, a onda i deset razlike pred kraj treće četvrtine.

PROČITAJTE JOŠ:

„Očito je da nismo iskoristili prednost 21 izgubljene lopte na koje smo naterali Zvezdu zahvaljujući našoj dobroj odbrani. Mislim da smo igrali u odbrani dobro svih 40 minuta, nismo stajali“, konstatovao je Đorđević posle meča.

Međutim, da nije sve bilo dobro, napomenuo je kada je prokomentarisao i napad svog tima.

„Nekoliko puta nismo završavali akcije i realizovali dobar trud i rad u odbrani Na tome moramo da poradimo i popravimo, ali normalno je jer je prva utakmica. Mnogi igrači su hteli da pokažu svoju najbolju partiju uprkos tenziji, pa je ovo bila važna pobeda za nas“, zaključio je Đorđević.

Zvezda sledeći meč igra u ABA ligi protiv Budućnosti, a Fenerbahče svoj naredni izazov vidi u timu Petkim Spora u turskoj Superligi.

Kada je reč o Evroligi, Fenerbahče drugo kolo Evrolige igra protiv Panatinaikosa u Atini, dok Zvezda gostuje Makabiju u Tel Avivu. Oba meča su sedmog oktobra.

BONUS VIDEO: Promocija Svetislava Pešića na klupi košarkaša Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar