Aleksa Avramović
Foto: Nova.rs/video

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović rekao je da ukoliko crno-beli budu imali pravi pristup protiv Hamburga mogu do nastavka pobedničkog niza.

„Kao i sve četiri utakmice, koje smo do sada pobedili mi se pitamo. Ako naš pristup bude pravi mislim da možemo da pobedimo i nastavimo pobednički niz“, rekao je Avramović za klupsku televiziju.

PROČITAJTE JOŠ:

Košarkaši Partizana u utorak gostuju ekipi Hamburga, u prvom meču Grupe A Evrokupa.

Crno-beli su u četiri utakmice ABA lige upisali isto toliko pobeda, dok nemački tim u domaćem prvenstvu ima učinak od dve pobede i dva poraza.

Avramović je dodao da njegovu ekipu očekuje težak raspored sa po dve utakmice nedeljno, a da je ekipa Hamburga poznata po agresivnoj igri u odbrani.

„Tipična nemačka ekipa, koja igra dosta agresivno u odbrani, sa mnogo trčanja, imaju dobru čvrstinu i nekoliko dobrih igrača na spoljnim pozicijama“, rekao je on.

Aleksin saigrač Nemanja Dangubić istakao je da je ta utakmica veoma značajna, kao i da bi Partizan „trebalo da nametne svoj ritam i igru“.

Glavni skaut Partizana Bogdan Karaičić ocenio je da je „Hamburg atletski dosta spremna ekipa, koja voli da igra u tranziciji“.

„Prva stvar koju ćemo pokušati da zaustavimo je ta igra u tranziciji, a druga je njihov skok u napadu“, rekao je on. Meč između Hamburga i Partizana na programu je u utorak od 19.30.

BONUS VIDEO: Obradović oprezan pred utakmicu sa Hamburgom na startu Evrokupa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar