Foto: Printscreen Instagram / Alekakamila

Peđa Stojaković, nekada najbolji strelac nacionalnog tima Jugoslavije i SCG u kući danas ima dostojnog košarkaškog naslednika, ali i lepu ženu.

Andrej Stojaković će narednih godina posle koledža u NBA ligi biti šuterski prospekt kakav se samo poželeti može, ali svetla reflektora, kada se nađe u NBA, verovatno neće štedeti ni njegovu majku.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekadašnja grčka manekenka, 47-godišnja Aleka Kamila i na pragu pete decenije izgleda izvanredno i vodi računa o svojoj liniji.

Iako je nakon što se udala za Stojakovića, pre nešto više od decenije i po, napustila posao modela, i dalje održava naviku i vitku liniju.

Ni posle troje dece, ne predaje se godinama tako lako, pa nema sumnje da će privlačiti pažnju kao i Mirjam Poterbin, majka Luke Dončića.

Zanimljivo je da Aleka nije nailazila na pozitivne reakcije neposredno nakon što se udala za pet godina mlađeg Peđu, ali su i danas u braku.

Inače, Andrej, njihov najstariji sin je nedavno izabrao univerzitet Stenford, posle čega će početi profesionalnu karijeru.

BONUS VIDEO Anđušić: Pustio sam Milicu Pavlović u svlačionici da naučimo Amerikance

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar