Foto: Dragana Stjepanović/Starsport

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović izjavio je da je Igokea čvrst tim sa veoma iskusnim pojedincima i da je bitno da njegova ekipa odigra dobru odbranu.

Mega (učinak 9-4) će u nedelju od 12 sati, u 14. kolu ABA lige, u Hali sportova „Ranko Žeravica“ dočekati ekipu iz Laktaša (9-3).

PROČITAJTE JOŠ

Oba tima izjednačena su po broju pobeda, pa će ovo biti jedan od derbija kola.

„Imali smo nešto naporniju sedmicu posle Cedevita Olimpije i utakmice protiv Olimpijakosa u Atini. Imali smo nekoliko dana da se spremimo za Igokeu koja je jako čvrst tim sa veoma iskusnim pojedincima. Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja ima dobar rezultat u dosadašnjem delu ABA lige. Dosta menjaju odbranu, dobro trče i veoma je bitno da odigramo dobru odbranu i da posle nje koristimo naše prilike u napadu“, rekao je Jovanović za klupski sajt.

Bek Mege Malkolm Kazalon izjavio je da energija mora da bude na najvišem nivou tokom svih 40 minuta.

„U nedelju igramo izuzetno bitan meč protiv Igokee. Dobili smo ih na samom početku lige, ali nas to nikako neće zavarati pošto generalno igraju odlično, o čemu govori i njihova pozicija na tabeli. Veoma su kvalitetna i iskusna ekipa, a na nama je da se borimo tokom svih 40 minuta utakmice i da naša energija bude na najvišem nivou kako bismo uspeli da izborimo pozitivan ishod“, izjavio je Kazalon.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar