Fudbalska reprezentacija Srbije
Fudbalska reprezentacija Srbije; Foto: EPA-EFE/Ali Haider

Nasmejan je selektor Dragan Stojković dočekao dan kada Srbija igra drugu utakmicu na Svetskom prvenstvu. On sigurno zna tačan razlog zašto je nasmejan, a nama ostaje samo da nagađamo. Nasmejan je, recimo, zato što ima sve zdrave igrače i zato što može da sastavi najbolji tim, tim za koji on misli da može da pobedi Kamerun u meču koji se danas igra od 11 sati na stadionu "Al Džanub" u Dohi.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Posle poraza od Brazila (0:2), selektor Stojković je najavio neke promene i da će utakmcu s Kamerunom igrati samo zdravi igrači. Sada imamo informaciju da su svi zdravi, tako da dilema onda ne bi trebalo da bude mnogo.

„Moramo dobro da razmislimo što se tiče sledeće utakmice i moraće da igraju zdravi igrači. Pričao sam sa igračima, rekli su mi da je sve OK, ali ispostavilo se da nije bilo tako. Moraćemo da tražimo neka nova rešenja, ali ima vremena da donesemo odluke koje su dobre za tim“, rekao je Stojković posle Brazila.

PROČITAJTE JOŠ

Šta onda da očekujemo od Piksija za ovaj meč?

Pred golom će sigurno ostati Vanja Milinković-Savić, odlično se snašao protiv Brazila, bio najbolji igrač našeg tima i pored dva primljena gola, ali utisak je da je to možda i pored svega bio jedan od njegovih najboljih mečeva možda čak i u karijeri.

Male su šanse da se nešto promeni i u centralnoj odbrambenoj liniji, Nikola Milenković, Miloš Veljković i Strahinja Pavlović bi trebalo da imaju prednost u odnosu na Stefana Mitrovića. Po desnoj strani trebalo bi da ponovo šparta Andrija Živković, a na levu da se vrati oporavljeni Filip Kostić.

Saša Lukić je u duelu s Brazilom veoma dobro završio svoj posao, a ko će mu biti par zavisi i od toga da li će se Stojković odlučiti za jednog ili dva napadača. Pošto Srbija mora da bude agresivna, neće trpeti pritisak kao u prvom meču, tako da pretpostavljamo da će u timu ipak biti dva golgetera. To znači da uz Lukića na terenu ostaje Sergej Milinković-Savić, ispred njega biće kapiten Dušan Tadić.

Mesto u napadu trebalo bi da zauzmu Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović.

Foto: Screeenshot

MOGUĆI TIM: V. Milinković-Savić, Živković, Milenković, Veljković, Pavlović, Kostić, Lukić S. Milinković-Savić, Tadić, Mitrović, Vlahović.

A, da li i na koji način srpski navijači mogu da uđu na stadion i na utakmicu s Kamerunom?

I kakvo neprijatno iznenađenje može da ih sačeka na stadion „Al Džanub.

BONUS VIDEO Direktno sa Kopakabane: Kako je Srbin preživeo utakmicu među Brazilcima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare