Kakav dan na Mundijalu, očekuje nas spektakl za spektaklom.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim

Program otvaraju od 11.00 Srbija i Kamerun i verovatno nema navijača u našoj zemlji koji danima, pa čak i nedeljama unapred nije smišljao kako da pronađe način da gleda „orlove“.

Srbija je pred prvim „biti ili ne biti“ ispitom i pred imperativom pobede kako bi bez obzira na meč koji se igra od 17.00 držala sve uzde u svojim rukama.

PROČITAJTE JOŠ

Od 17.00 drugi meč grupe G igraju Brazil i Švajcarska. Ove dve selekcije su igrale i na prethodnom Mundijalu, a taj susret je završen neočekivanim remijem 1:1. Zapravo je od 2006. od evropskih selekcija Brazil uredno pobeđivao samo Srbiju i Hrvatsku.

Od 14.00 je na programu meč između Gane i Južne Koreje, a obe selekcije sada pokušavaju da uhvate voz za nokaut fazu. Najgori scenario po oba tima je remi, a pobeda širom otvara vrata verovanju u čudo i prolazak iz grupe u kojoj su autsajderi.

I poslednji meč dana je megdan Urugvaja i Portugala od 20.00. Portugalci su u prvom kolu slavili protiv Gane sa 3:2 uz mnogo problema, dok je Urugvaj igrao za navijača razočaravajućih 0:0.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi o FIlipu Kostiću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar