Sve detalje sa Svetskog prvenstva, priče koje ne možete da videti na televiziji i sve ono što se dešava na stadionima i oko njih.

Mim
.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Sve informacije ćete moći da ispratite uz Nova.rs, a dva reportera Žikica Babović i Miloš Ljubisavljević će učiniti da doživite Mundijal kao nijedan pre.

Najpre smo gledali spektakularno otvaranje Mundijala koji je Katar koštao čak 200 milijardi dolara. Nikada pre niko nije potrošio toliko novca na organizaciju, a sve oči su bile uprte u Morgana Frimena, čuvenog holivudskog glumca.

Prvi meč na šampionatu odigrali su Katar i Ekvador, a taj meč je izazvao pravu polemiku jer je naknadno pomeren za dan ranije. Sve ovo učinilo je da najbogatiji Mundijal opravda i epitet najkontroverznijeg. I to pre nego što je uopšte počeo….


Katar – Ekvador 0:2 (0:2)

(Valensija 16p, 31)

Stadion: „Lusail Ikonik“. Gledalaca: 67.372. Sudija: Danijele Orsato (Italija).

Katar: Al Šib, Hasan, Kuki, Al Ravi, Ahmed, Hatem, Budiaf, Pedro Migel, Afif, Al Hajdos (od 72. Vad), Almoez Ali (od 72. Muntari).

Ekvador: Galindez, Presijado, Tores, Hinkapl, Estupinan, Plata, Mendez, Kaisedo (od 90. Franko), Ibara (od 68. Sarmiento), Valensija (od 77. Cifuente), Estrada (od 90. Rodrigez).


GRUPA A

1. kolo, 20. novembra

Katar – Ekvador (Al Kor) 0:2 (0:2)

(Valensija 16p, 31)

21. novembra

Senegal – Holandija (Doha) 11.00

Standings provided by Sofascore

Katar - Ekvador 0:2 (0:2)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar