Srbija Švajcarska Foto:REUTERS/Suhaib Salem

Video je dobre i loše stvari na Mundijalu.

Mim
.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Srbija je eliminisana sa Svetskog prvenstva nakon dva poraza (od Brazila 2:0 i Švajcarske 3:2), te remija sa Kamerunom (3:3), a Dušan Tadić, kapiten reprezentacije, govorio je o detaljima koje zanimaju sve.

PROČITAJTE JOŠ

Najpre je istakao šta je napravilo veliki problem Srbiji i otkrio više detalja o povredama fudbalera nego što smo čuli u prethodnih mesec dana od svih drugih aktera.

“Imali smo problem sa povredama, to su činjenice. Mitrović i Vlahović nisu odigrali utakmicu skoro mesec dana, Kostić je bio 12-tak dana bez treninga. Sigurno da igrač malo ispadne iz ritma kada se tako nešto desi i da mu treba vremena da se vrati u pravi ritam. Pogotovo ako moraš da igraš 90 minuta. Oni su jaki momci i navikli su da igraju i sa bolovima. Pomogli su koliko god su mogli. A, već sam rekao u čemu treba tražiti razloge što rezultati nisu bili drugačiji, uz činjenicu da je zaista bilo dosta muke sa povredama“, rekao je, između ostalog, Tadić za „Mozzartsport„.

Ima i barem jedna pozitivna stvar iz Katara.

“Ima dosta toga pozitivnog. Kao što sam rekao, postići pet golova, najviše u grupi je za svaku pohvalu i za to ide zasluga celom timu. Mogli smo i još, naravno i nadam se da će ovo iskustvo da nam svima pomogne da kad dođe sledeće veliko takmičenje da budemo još bolji i jači”.

Govorio je i o selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju kom je dao punu podršku.

“Mislim da će ovo biti prvi put posle dugo vremena da će ostati isti selektor posle nekog velikog takmičenja i to je odlično za ekipu i za sve u sistemu. A, Švajcarska, voleo bih da ih izvučemo, što da ne”.

BONUS VIDEO Sve što vas zanima o Dušanu Tadiću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar