Zvezda više nema koronu, igrači došli na pripreme
Eraković, Spiridonović i Jovičić na pripremama na Divčibarama; Foto: FK Crvena zvezda

Prvotimci Crvene zvezde su, dan posle prve kontrolne utakmice protiv IMT (2:0), odradili trening oporavka na Divčibarama pojačani šestoricom oporavljenih od koronavirusa.

Radi se o igračima koji su se posle obaveznog karantina priključili pripremama za novu sezonu.

PROČITAJTE JOŠ

Tako je Dejan Stanković, trener Zvezde, mogao da računa na sve izabranike, izuzev Ričmonda Boaćija koji se još oporavlja od povrede.

Marko Gobeljić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković su u četvrtak, dok je trajala utakmica protiv IMT, odradili prvi trening na pripremama.

Dan kasnije su fudbaleri srpskog prvaka u sali, podeljeni u dve grupe na propisanom odstojanju, uz pomoć fitnes i balans lopti kao i ostalih rekvizita, obavili sve što treba pre odlaska na teren.

Strahinja Eraković, jedan od najboljih igrača Grafičara prošle sezone u Prvoj ligi Srbije, nije krio zadovoljstvo što se konačno priključio ekipi crveno-belih.

„Veoma sam srećan što sam počeo da treniram. Proveo sam sedam dana u karantinu i moram da priznam jedva sam čekao da počnem da radim. Teško je bez lopte, ali sam odgovorno provodio vreme u izolaciji. Hvala Bogu, sada sam zdrav i sve ide po planu“, rekao je Eraković za klupski sajt.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar