Foto: STARSPORT

U prvom kontrolnom susretu u okviru letnjih priprema za narednu sezonu, fudbaleri Crvene zvezde savladali su IMT rezultatom 2:0, a Dejan Stanković je istakao zadovoljstvo uprkos očiiglednom umoru kod igrača.

PROČITAJTE JOŠ

„Teško je igrati utakmicu posle četiri dana marljivog rada, ali zadovoljan sam. Znam koliko je visok intenzitet na treninzima i dobro je da su igrači mogli da hodaju danas. Bio je ovo dobar test za nas, nastavljamo da radimo vredno, čeka nas još jedna kontrolna utakmica 20. jula protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, a tri dana kasnije se vraćamo u Beograd. U Staroj Pazovi ćemo provesti pet dana u okviru drugog dela priprema i odigrati prijateljske utakmice 25. i 28. jula. Hvatamo formu, momci dobro rade i zadovoljan sam kako je ovo izgledalo danas, kad se sve uzme u obzir“, istakao je Stanković.

Pozitivna vest za crveno-bele je da su rezultati testova Gobeljića, Erakovića, Jovičića, Jovančića, Nikolića i Spiridonovića pokazali da su negativni na koronavirus. Oni su se danas priključili pripremama.

„Najbitnije je da su živi i zdravi. Pregurali su težak period, sad su se vratili u pogon i krenuli da treniraju. Nadam se da ću već 25. jula na toj prijateljskoj utakmici moći da računam na sve fudbalere“, podukao je Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar