Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da se ekipa neće posebno pripremati za utakmicu protiv Voždovca koju crveno-beli igraju u ponedeljak.

Dve ekipe se sastaju od 16.05 u meču 27. kola Superlige i klub iz Ljutice Bogdana želi da nastavi svoj pohod ka tituli, četvrtoj uzastopnoj.

PROČITAJTE JOŠ:

„Momci će odraditi jedan trening na veštačkoj travi, ništa specijalno taj jedan trening ne može da promeni, cilj nam je da osete podlogu i brzinu lopte, posle toga ćemo videti da li će to izgledati lepo ili ružno. Opet su ‘samo’ tri boda u igri, ako to bude i lepo i ružno nama je isti cilj, kao i u svim utakmicama do sada i da razmišljamo dalje“, rekao je Stanković, a prenosi klupski sajt Zvezde.

„Zmajevi“ su pre tri dana izgubili od Partizana u četvrtfinalu Kupa sa 4:0, a strateg Zvezde kaže da će njegovi igrači morati da odgovore izazovu, jer su Voždovcu bodovi u prvenstvu možda bitniji.

„Ako je Voždovac računao da ne može da prođe to je njihova kalkulacija, verovatno su im bodovi u prvenstvu bitniji, tako da ja očekujem da će oni dati sve od sebe kao i svaka ekipa, a na nama je da damo odgovor“, kaže Stanković.

On je napomenuo da ne može da računa na Seku Sanoga i Aksela Bakajoka, ali je dobro što se Dijego Falčineli vratio u tim posle koronavirusa. Vratio se u međuvremenu i Aleksandar Katai koji je bio nekoliko meseci van stroja, od novembra.

„Ne razmišljam o derbiju, razmišljam o Voždovcu i meni je Katai bitan za 90 minuta protiv Voždovca“, dodao je Stanković.

Prokomentarisao je i da „ne zna da li je gori ili bolji posle 50 utakmica na klupi crveno-belih“. Podsetimo, Zvezda je za sada prva na tabeli sa 74 boda, dok je Voždovac na 11. mestu sa 33 osvojena boda.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar