Foto: Starsport

Nije se još smirila euforija nakon pobede u večitom derbiju, a navijače Crvene zvezde je kao bomba dočekala vest iz Italije gde tamošnji mediji pišu da je Sampdorija ozbiljno zagrizla za trenera crveno-belih Dejana Stankovića koga bi od leta voleli da vidi na klupi svog tima.

Tako bi strateg Crvene zvezde mogao već na leto da krene put Apenina gde je napravio veliku igračku karijeru da svoje trenersko znanje testira u jednoj od najjačih liga na svetu.

PROČITAJTE JOŠ

Lokalni mediji navode da su se predsednik kluba Ferero i Dejan Stanković već sastajali i da je on velika želja prvog čoveka Sampdorije koji ima cilj da napravi veliku promenu u svim strukturama tima.

Ono što bi moglo da ohrabri navijače Crvene zvezde jeste činjica da Stanković nije jedini kandidat za klupu Sampdorije pošto na spisku želja ima još dosta imena, od kojih su neka izuzetno zvučna.

Tako su na listi želja Maurisio Sari i Masimiljano Alegri, obojica bivših trenera Juventusa, koji su radili sa najboljim klubovima i igračima, pa je pitanje da li su želje Sampdorije kada su njih dvojica u pitanju realne.

Na spisku potencijalnih trenera se nalaze i Paolo Zaneti trener Venecije, Vinćenco Italijano iz Specije, Ivan Jurić iz Verone, Renaldo Semplici iz Kaljarija i još nekoliko imena koji su trenutno angažovani u Seriji A.

U svakom slučaju, pred upravom Crvene zvezde je veliki izazov da zadrži trenera koji je ove sezone maestralno vodio ekipu i u Evropi i u domaćim takmičenjima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar